ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


-Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη έντυπο από την α&κ Διαφημιστική…ο Οδηγός Winter City Breaks 2015-2016 στην τουρκική γλώσσα.
Με το δυναμικό εξώφυλλο του αναδεικνύει τις ομορφιές της Αλεξανδρούπολης με “μικρές στάσεις” σε ενδιαφέροντα σημεία της πόλης στο εσωτερικό του οδηγού αλλά και του νομού και φυσικά τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύθηκαν με βασικό στόχο την προσέλκυση τούρκων επισκεπτών. Τους ευχαριστούμε.
Ο οδηγός διανέμεται “χέρι με χέρι” σε όλα τα διερχόμενα οχήματα από το Τελωνείο των Κήπων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την α&κ Διαφημιστική.

Η α&κ Διαφημιστική δεν σταματά εδώ…Ετοιμάζει και ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν που θα βγεί στην αγορά στην αρχή της νέας χρονιάς!!
Ρωτήστε μας γι’ αυτό!!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω facebook, email, τηλεφωνικά αλλά και μέσα από την ιστοσελίδα μας!

Καλό χειμώνα!

Ξεφυλλίστε τον οδηγό!

 

-Κυκλοφόρησε από την α&κ διαφημιστική ο πρώτος χάρτης της Αλεξανδρούπολης στα τούρκικα. Ένα πραγματικό εργαλείο στα χέρια των Τούρκων επισκεπτών που αναδεικνύει προορισμούς και σημεία στην πόλη της Αλεξανδρούπολης , επιλεγμένες διαδρομές κατά μήκος του νομού , προιόντα τοπικά και φυσικά επαγγελματικούς χώρους που αξίζει να επισκεφθεί για να κάνει πιο ευχάριστη την διαμονή του.
Φυσικά ο χάρτης διανέμεται δωρεάν και αποκλειστικά στο Τελωνείο των Κήπων στον Έβρο , χέρι με χέρι σε κάθε εισερχόμενο τουρίστα που μπαίνει στην χώρα μας , αποκλειστικά από την α&κ διαφημιστική.
Ξεφυλλίστε τον χάρτη ψηφιακά παρακάτω και δηλώστε από τώρα συμμετοχή για την επόμενη έκδοση ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο site.

– Η α&κ Διαφημιστική ξεκίνησε την 6η έκδοση του Οδηγού στην τουρκική γλώσσα για τη χειμερινή σεζόν. Θα κυκλοφορήσει  σε 5000 αντίτυπα και θα διανεμηθεί  στο τελωνείο των Κήπων του Έβρου. Όσοι επαγγελματίες ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για να φιλοξενηθείτε στις σελίδες του οδηγού, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 25510 84489 και 6937041900.

– 24Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στο πλαίσιο της υποστήριξης των επαγγελματικών ομάδων της πόλης μας, η α&κ Διαφημιστική σε συνεργασία με επιλεγμένους και αναγνωρισμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, ανέλαβε την πρωτοβουλία της δωρεάν προβολής της 24ης Έκθεσης Βιβλίου Αλεξανδρούπολης! Ευχαριστούμε τα ραδιόφωνα για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους εκθέτες!!

BANNER_ΕΚTHESI

– Ο Εμπορικός Οδηγός  “Summer City Breaks 2015” για την Αλεξανδρούπολη είναι γεγονός!

Φιλοξενεί επιλεγμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και εκδόθηκε σε 5000 αντίτυπα.

Ξεφυλλίστε τον οδηγό!

– Η διανομή εντύπων επιχειρήσεων στο τελωνείο των Κήπων συνεχίζεται !!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την α&κ Διαφημιστική !!!

– Η 4η έκδοση του πρώτου περιοδικού για την υγεία στη Θράκη «Υγεία & Φροντίδα» είναι σε εξέλιξη! Κοντά σας το Μάιο με πλούσια θεματολογία που σας ενδιαφέρει!