ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΩΝ

Αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο προβολής και διαφήμισης προϊόντων και επιχειρήσεων σε μεγάλη κλίμακα. Παρέχει τη δυνατότητα απευθείας τοποθέτησης του διαφημιστικού υλικού στα σημεία που σας ενδιαφέρουν, εξασφαλίζοντας άμεσα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα μεταφέρει το μήνυμά σας απευθείας στο καταναλωτικό κοινό που στοχεύετε!

 

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ:

Διανομή σε γραμματοκιβώτια  ή door to door

Η διανομή των φυλλαδίων της επιχείρησή σας με τη μέθοδο του γραμματοκιβωτίου ή πόρτα – πόρτα σας επιτρέπει τη σωστή στόχευση του καταναλωτικού κοινού που σας ενδιαφέρει από γεωγραφική άποψη. Αυτό, σε συνδυασμό με τη σημαντική ευελιξία που σας προσφέρουν τα έντυπα ως προς το μέγεθος και το σχήμα, μπορούν να «περάσουν» το μήνυμα που επιθυμείτε στους κατάλληλους παραλήπτες.

 

Hand to Hand Marketing

(Χέρι με χέρι διανομή σε σταθερά σημεία)

Διαδώστε το μήνυμα της επιχείρησής σας γρήγορα και άμεσα στο καταναλωτικό κοινό που σας ενδιαφέρει.

 

Business to Business Marketing

Διαδώστε τα νέα της επιχείρησής σας απευθείας σε άλλες επιχειρήσεις και επεκτείνετε το πελατολόγιο σας.

 

* Τρόποι διαχείρισης της διαφημιστικής σας καμπάνιας

Αριθμός Εντύπων: Σας ενημερώνουμε για τον ακριβή αριθμό των εντύπων  σε κάθε περιοχή, ώστε να γνωρίζετε πόσο διαφημιστικό υλικό θα απαιτηθεί για τη διανομή.

Φύλαξη Εντύπων: Αποθηκεύουμε τα έντυπά σας στις εγκαταστάσεις μας, μέχρι την έναρξη της διανομής σας.

Διανομή – Εγγύηση Σωστής Λειτουργίας: Εγγυόμαστε για τη σωστή και ολοκληρωμένη διανομή των φυλλαδίων σας στις περιοχές που έχετε επιλέξει. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, που απαρτίζεται από ενήλικες, νόμιμους κατοίκους Ελλάδας, θα μεταφέρει τα έντυπά σας με εγγύηση στους καταναλωτές. Οι ομάδες μας εποπτεύονται καθ’ όλη την διάρκεια της διανομής από τον επόπτη διανομής.

Με την ολοκλήρωση της διανομής σας παρέχουμε αναλυτική ενημέρωση.