ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Περιοδικά, διαφημιστικές μακέτες, λογότυπα, εμπορικά σήματα, έντυπα, αφίσες  και πολλά άλλα, είναι αποτελέσματα γραφιστικής επεξεργασίας. Η σύνθεση είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της γραφιστικής.

Χρήση γραφιστικών έχουμε σε όλες σχεδόν τις επιστήμες και τέχνες καθώς η ανάγκη απεικόνισης είναι βασική σε όλους τους τομείς. Από την διασκέδαση, την εκπαίδευση μέχρι και την παραγωγή ενδυμάτων και δώρων, οι γραφιστικές εφαρμογές ενισχύουν το επιδιωκόμενο οπτικό αποτέλεσμα.

Σχεδιασμός εντύπου

Το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό των εντύπων σας με έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες που θα «τραβήξουν»
​το βλέμμα του καταναλωτή και θα «περάσουν» με τον ιδανικό τρόπο το δικό σας μήνυμα.

Δημιουργία Μακέτας – Λογότυπου – Εταιρικής ταυτότητας

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό του λογοτύπου και της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησής σας, αναδεικνύοντας μέσα από το σχέδιο, τα χρώματα και τη γραμματοσειρά το ύφος και τη φιλοσοφία της.

Printing Services – Ψηφιακές Εκτυπώσεις – Offset Printing

Αναλαμβάνουμε ψηφιακές εκτυπώσεις σε συνεργασία με μεγάλα τυπογραφεία εξοπλισμένα με τελευταίας γενιάς εκτυπωτικά μέσα,  προσφέροντάς σας τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές για τη δημιουργία και την εκτύπωση των εντύπων σας.